2018 / Bands / Underholdning / Michael Back

Michael Back

 
 
Igen i 2018 vil Michael underholde både børn og voksne på Volden.

I over 20 år har Michael Back sat en stor ære i at lave sjov musik for børn og andre barnlige sjæle. Det hele startede som en sjov bibeskæftigelse, men som årene gik, blev han bare fanget af børnemusikkens forunderlige univers og siden 1999 har han arbejdet som fuldtidsbørnemusiker og underholder.

I dag har som han selv siger det ”verdens” bedste arbejde. Michael beskæftiger sig med det han kan li (og det han nok også er bedst til) og hvor han dagligt møder masser af glade børn og voksne. Et arbejde, der er meget alsidigt og hvor der ikke er en dag, en uge, en måned eller et år der er ens.

Mange har i gennem årene sagt til Michael, at det må da nemt at underholde børn, for de er jo så taknemmelige, når der spilles musik. Det er børn også, men de har også en rigtig fin næse for hvad de synes er godt og skidt. Og fanger du dem ikke eller ”skyder over mål” med dine sange og lege, så er det faktisk ikke så nemt. Derfor sørger Michael altid for at spille sange som han ved passer til det enkelte arrangement. Hans store erfaring som musiker og sine mange års virke som børnemusiker, gør at der altid er garanti for en god og ikke mindst sjov oplevelse for både børn og voksne.

Når Michael - Lørdag den 2. Juni 2018 optræder på Volden, så vil han komme med en masse god energi, sjov skæg og ballade og optræde med nogle af sine allerbedste sange for børn og andre barnlige sjæle. Glæd Jer – det bliver så godt!
Musik I Klarup